Stanica novosti

Naš Muzej plesa ovog vikenda u Užicu! Vodite decu i pokažite im nešto novo, obožavaće! ...

Projekat edukacije i osvešćivanja dece i mladih o savremenom plesu "MUZEJ PLESA" gostuje u Gkc Užice u petak i subotu 25. i 26. januar 2019. - 25. januar - dvočasovno predavanje "Istorija plesa u 10 datuma" za uzrast od 12-18 godina (TERMIN: 18h. u GKC Užice) - 26. januar - predstava Muzej plesa za decu od 3-7 godina (3 TERMINA: 10:00h, 11:00h i 12:00h) ***Ulaz je slobodan za sve sadržaje, ali je prethodna prijava obavezna. Prijavljivanje za predstavu i predavanje moguće je putem telefona 065/530-3542 ili mejlom na milenche_88@hotmail.com. U prijavi molimo da navedete: ime i prezime i lični kontakt mejl/telefon, izabrani termin izvođenja i uzrast deteta. Predstava je namenjena deci od 3-7 godina i traje oko 35min. Deca sve vreme učestvuju u predstavi zajedno sa izvođačima. Molimo da odrasli imaju u vidu da tek nakon izvedbe mogu prošetati i pogledati prostornu instalaciju Muzeja plesa. ***S obzirom da je broj mesta ograničen, ukoliko ste sprečeni da dođete molimo da nas obavestite kako bismo drugim zainteresovanim mališanima ustupili mesto. Muzej plesa je jedan od deset pobednika konkursa Centrifuga za 2018. godinu u okviru programa Superste.net . Takođe, podržan je od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Stanica / Station - service for contemporary dance #superste #radenasideje #erste #verujusebe #muzejplesa

View on Facebook

Prošlo je skoro dve nedelje od kraja Kondenza. Evo podsećanja na naš radionički program sa dve sjajne gošće, Jeanine Durning i Lisa Clark o čijim je radionicama pisala za Politikin Kulturni dodatak Tina Peric.

Hvala vam svima koji ste posećivali privremeni Kondenz plesni centar u Magacin u Kraljevića Marka 4-8! I hvala našim prijateljima na ogromnoj pomoći: Borisu Butorcu i njegovoj ekipi, Nemanji i Janevski Milan, Luka Knežević-Strika za fotografije i Nemanja Stojanović za video.
Vidimo se na sledećem programu našeg plesnog centra!
...

View on Facebook